Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sarajevsko (437526) - Corralejo (438351) » 155032049: T22/R2

Copa 155032049 Información oficial sobre el partido 155032049 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

NAT F.C. Alineación oficial del equipo 'NAT F.C.' en el partido 1 - 3 Qart-Hadast FC Alineación oficial del equipo 'Qart-Hadast FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAT F.C. Alineación oficial del equipo 'NAT F.C.' en el partido 1 - 1 Qart-Hadast FC Alineación oficial del equipo 'Qart-Hadast FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,8 % 33,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAT F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Kim Huusmann va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C., Alain Billon, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Lu Yee Ming va sortir molt desviat al minut 17.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Llort de F.C. es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Qart-Hadast FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Maurizio Karnaus va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Qart-Hadast i marcant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Elias Kihlskär va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Peter Moringo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Qart-Hadast va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Maurinho Rengifo va quedar-se sol davant el porter Tzahi Avrahami, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Qart-Hadast, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Javier Prendes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Maurinho Rengifo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.