Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pixones (490602) - Harapos (311421) » 155031767: T22/R2

Copa 155031767 Información oficial sobre el partido 155031767 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

pixones Alineación oficial del equipo 'pixones' en el partido 2 - 4 Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pixones Alineación oficial del equipo 'pixones' en el partido 0 - 2 Harapos Alineación oficial del equipo 'Harapos' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pixones

Goles Goles

  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 4 s'ha de veure repetit: en Thorbrand Barfknecht-Ohrt de pixones va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Lior Ginat, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Pepe Angulo va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, pixones, al minut 84. El marcador va canviar a 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Lior Ginat de pixones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de pixones, en Rinaldo Ruffinoni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Harapos

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Sivakrishna Ansari donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Salvador Castro de Harapos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Daniel Padrock de Harapos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Mauro Ramírez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en İlkin Haki no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mauro Ramírez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Robert Vručinić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Benedicto Elguezabal de Harapos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): En Sivakrishna Ansari de Harapos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Daniel Padrock va prendre el seu rol al minut 9.