Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Daganzeños Balompie (798061) - los plays (489317) » 155031684: T22/R2

Copa 155031684 Información oficial sobre el partido 155031684 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Daganzeños Balompie Alineación oficial del equipo 'Daganzeños Balompie' en el partido 0 - 3 los plays Alineación oficial del equipo 'los plays' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Daganzeños Balompie Alineación oficial del equipo 'Daganzeños Balompie' en el partido 0 - 4 los plays Alineación oficial del equipo 'los plays' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daganzeños Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Daganzeños per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Alberto Ventura, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El Daganzeños va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Matthew Magauran va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arcadio Landaeta de Daganzeños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 83 va fer que Pere Gallardo de Daganzeños hagués d'abandonar el terreny de joc. Julián Valdés va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

los plays

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 55, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Óscar Sánchez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Hernán Garzón de plays va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a plays l'avantatge per 0 - 3. Kasimir van der Wal en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Renato Albano va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kasimir van der Wal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del plays que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nathan Eckhardt-Heble, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Pere Gallardo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hernán Garzón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): plays va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Ludderus Rautner va quedar-se sol davant el porter Pere Gallardo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcel Cetinski després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Julián Valdés va poder desviar-lo a córner.