Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vacariza F.C. (798626) - GAMUSINOS F.C. (438019) » 155031564: T22/R2

Copa 155031564 Información oficial sobre el partido 155031564 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Piso Mandanga Alineación oficial del equipo 'Piso Mandanga' en el partido 4 - 6 Vicoman Alineación oficial del equipo 'Vicoman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Piso Mandanga Alineación oficial del equipo 'Piso Mandanga' en el partido 4 - 2 Vicoman Alineación oficial del equipo 'Vicoman' en el partido
Tiene un resultado normal 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,5 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piso Mandanga

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Rudolf Uković de Mandanga va demostrar les seves habilitats al minut 66 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Passat el minut 74 de joc, Jūras Štaliūnas facilitava les coses al Mandanga amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Mandanga va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rudolf Uković en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Durán, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 38 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Siebe Westerbeek quasi empata el partit per a Mandanga, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Guiga Pinho Souza del Mandanga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Jaakko Silvonen de Mandanga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ettore Ragona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Siebe Westerbeek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Mandanga.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Víctor Botella de Mandanga anava molt fort i col·locat però Santiago Durán no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Mandanga, Jūras Štaliūnas, col·locà la pilota just a les mans d'en Santiago Durán. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Rodrigo Fabián Saucedo de Mandanga, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Santiago Durán en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Jaakko Silvonen de Mandanga va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

Vicoman

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paulo Moura va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alejandro Laguillo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Borja Ruiz va augmentar l'avantatge de Vicoman a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Tommy Claesson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 45 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vicoman va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Leo van Baren després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rodrigo Fabián Saucedo va poder desviar-lo a córner.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Paulo Moura va deixar a Guiga Pinho Souza assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): El Vicoman va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 80 amb un llançament de falta perillós. En Leo van Baren però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kerewin van Roden va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 81 de joc.
  • 272 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Tommy Claesson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 99 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Leo van Baren de Vicoman, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rodrigo Fabián Saucedo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Paulo Moura de Vicoman va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alberto Luca de Tena xutant per a Vicoman va fer anar la pilota just on la volia, però Rodrigo Fabián Saucedo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Borja Ruiz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Luis Víctor Santillana anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Vicoman.