Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimenus F.C. (438160) - Guilladium (125821) » 155031532: T22/R2

Copa 155031532 Información oficial sobre el partido 155031532 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Gimenus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gimenus F.C.' en el partido 5 - 4 vantroi Alineación oficial del equipo 'vantroi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gimenus F.C. Alineación oficial del equipo 'Gimenus F.C.' en el partido 1 - 2 vantroi Alineación oficial del equipo 'vantroi' en el partido
Tiene mucha potra 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,0 % 48,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimenus F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Gimenus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 70 Magnus Sidenquist va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Nicola Genovese va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gimenus.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Themis Poures va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Dale O'Toole va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 61 per blocar una centrada d'en Eduard De Wilde va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gimenus.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nicola Genovese va estar a punt d'avançar els locals al minut 96 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Lauge Jensen de Gimenus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Lauge Jensen de Gimenus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dale O'Toole en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Magnus Sidenquist va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Gimenus, Nicola Genovese, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Gimenus, Eduard De Wilde, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gimenus Peter Andersson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

vantroi

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): vantroi sabia com jugar al contraatac, i al minut 77, Higinio Bocanegra va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): vantroi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Peter Andersson va desviar el xut final de Jan Key després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de vantroi, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Higinio Bocanegra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Sergio Mendracaveitia va estar a punt de posar per davant a vantroi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Peter Andersson va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): vantroi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Peter Andersson va desviar el xut final de Jan Key després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Mendracaveitia.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sjon Nijenhuis.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josep Ramon Navalón va xutar fora per a vantroi, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sjon Nijenhuis va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Sergio Mendracaveitia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gustaw Dobosiewicz de vantroi és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Higinio Bocanegra va xutar fora per a vantroi, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!