Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCDavid's (1433762) - IFK Solna AIK (310672) » 155030666: T22/R2

Copa 155030666 Información oficial sobre el partido 155030666 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

real nash Alineación oficial del equipo 'real nash' en el partido 4 - 5 Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
real nash Alineación oficial del equipo 'real nash' en el partido 2 - 6 Los Vengadores universales Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores universales' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real nash

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del real amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Bartoloměj Máša en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): Félix Ferro de real va demostrar les seves habilitats al minut 70 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Stuart Salinas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Niels Ebbe Rosenkilde que, efectivament, va fer pujar el 3 - 3!
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del real s'esgargamellaven dempeus per esperonar Domenico Ruju que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 80 i suposava l'empat a 4 per als locals.

Los Vengadores universales

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Erik Sánchez de universales va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador de universales Andrea Pettorossi va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 37 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, un xut de Erik Sánchez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Paciano Ancestral va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 171 Minuto 115 (Gol por el centro): Amb 115 minuts jugats, Erik Sánchez de universales va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bok Habets després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sancho Yugueros va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): Es duien 95 minuts de partit jugats quan Carlos Borges va estar a punt de posar per davant a universales amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sancho Yugueros va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Borges de universales es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del universales puguin veure en Andrea Pettorossi jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Dieter Zwingli el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 114 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Aníbal Mascarenhas, jugador de universales, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 114. Mateja Krmpotić, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.