Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tortosa2004 (491431) - Angus Y. Balompié (436085) » 155029569: T22/R2

Copa 155029569 Información oficial sobre el partido 155029569 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

lopo cf Alineación oficial del equipo 'lopo cf' en el partido 6 - 7 loflipas Alineación oficial del equipo 'loflipas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
lopo cf Alineación oficial del equipo 'lopo cf' en el partido 1 - 3 loflipas Alineación oficial del equipo 'loflipas' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lopo cf

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pablo Altamira de lopo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ruggero Gritti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del lopo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 24.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Darco De Keukeleire va augmentar l'avantatge de lopo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jochen Kometter no va poder aturar Gaizka Forcas de lopo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 89 el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 es va veure una gran oportunitat per a lopo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ruggero Gritti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de lopo, Darco De Keukeleire, col·locà la pilota just a les mans d'en Maties Angordan. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de lopo Alessandro Gasparini, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Maties Angordan. El marcador continuava 4 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de lopo Pablo Altamira, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Maties Angordan. El marcador continuava 4 - 6.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Ruggero Gritti de lopo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de lopo Paulos Arraña no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maties Angordan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.

loflipas

Goles Goles

  • 106 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 17 i semblava que loflipas desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ali Haj-Kaleel va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors de loflipas no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ali Haj-Kaleel va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ignace Van Wouwe arribés a peus de Ali Haj-Kaleel, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a loflipas el 3 - 3.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rodrigo Patiño que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a loflipas.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Daniel Gálvez va encarar al porter al 29, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Rodrigo Patiño va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignace Van Wouwe de loflipas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jani Kääriäinen de loflipas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ali Haj-Kaleel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a loflipas.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sven-Göran Björkdahl va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de loflipas Franco Pescia va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de loflipas, David Calderer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ignace Van Wouwe xutant per a loflipas va fer anar la pilota just on la volia, però Alexandre Delaunay, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.