Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Independents.C.F. (995581) - Enzarpistas F.c. (490620) » 155029010: T22/R2

Copa 155029010 Información oficial sobre el partido 155029010 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Pracatum F.C Alineación oficial del equipo 'Pracatum F.C' en el partido 2 - 3 Enzarpistas F.c. Alineación oficial del equipo 'Enzarpistas F.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pracatum F.C Alineación oficial del equipo 'Pracatum F.C' en el partido 1 - 3 Enzarpistas F.c. Alineación oficial del equipo 'Enzarpistas F.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pracatum F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Bas van Gool va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jogabonito, Pablo Jaramillo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jogabonito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bas van Gool va posar el 2 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Jaramillo de Jogabonito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Pimentel de Jogabonito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Janko Ropuš de Jogabonito va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jogabonito Joachim Sourice va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Gernot Hufnagl de Jogabonito va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Danko Zeković de Jogabonito va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Jogabonito, Gustav Mårtensson, col·locà la pilota just a les mans d'en Joaquín Coll. El marcador: 2 - 3.

Enzarpistas F.c.

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Enzarpistas van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 62 quan Aurélien Negrel sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Miquel Sugranyes de Enzarpistas marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Radu Dobre va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 97 (Lesión): El jugador de Enzarpistas Eleuterio Negro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Palacios va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 101 (Lesión leve): Enzarpistas va fer una substitució al minut 101. Dethard Herwald va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Óscar Costalago.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Enzarpistas Radu Dobre, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Janko Ropuš. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Enzarpistas Walery Tabor no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Janko Ropuš es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Charles Montet de Enzarpistas anava molt fort i col·locat però Janko Ropuš no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Dennis Fredgren de Enzarpistas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Aldo Benati xutant per a Enzarpistas va fer anar la pilota just on la volia, però Janko Ropuš, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.