Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monics (995555) - rayo acdc (124864) » 155028174: T22/R2

Copa 155028174 Información oficial sobre el partido 155028174 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

freskets Alineación oficial del equipo 'freskets' en el partido 0 - 3 Can Folguera United Alineación oficial del equipo 'Can Folguera United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
freskets Alineación oficial del equipo 'freskets' en el partido 0 - 5 Can Folguera United Alineación oficial del equipo 'Can Folguera United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

freskets

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Eef Oonk? Un error clamorós seu va donar a Joseph Kremer una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Minguela de freskets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Can Folguera United

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Folguera prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pierpaolo Cagliostro.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pramoj Kris va augmentar l'avantatge de Folguera a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Pavel Nikolov va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 82 de joc. Pierpaolo Cagliostro es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Eef Oonk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rosario Mucchi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Rosario Mucchi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pramoj Kris no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Pramoj Kris va xutar magistralment una falta al minut 35 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Pramoj Kris de Folguera al minut 77 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Iván Rey, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Folguera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Efrain Ventín de Folguera es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Daniel Alastuey de Folguera va abandonar el terreny de joc després de 25 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomás Saavedra Quijano va entrar en el seu lloc.