Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elipa f.c. (309406) - Los Patatas (487967) » 155028131: T22/R2

Copa 155028131 Información oficial sobre el partido 155028131 en Hattrick

14.11.2007 12:15:00
Copa: Temporada 22 / Ronda 2

Elipa f.c. Alineación oficial del equipo 'Elipa f.c.' en el partido 4 - 5 ARIAS4EVER Alineación oficial del equipo 'ARIAS4EVER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elipa f.c. Alineación oficial del equipo 'Elipa f.c.' en el partido 1 - 3 ARIAS4EVER Alineación oficial del equipo 'ARIAS4EVER' en el partido
Tiene bastante suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elipa f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vladikas Raukštas de Elipa va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kristóf Kótai va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Sylwester Tarnowski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Elipa Paul van Straaten no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stéphane Borrel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Elipa Anthony Jakeman, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Stéphane Borrel. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Natalio Albero de Elipa va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Vladikas Raukštas de Elipa, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stéphane Borrel en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.

ARIAS4EVER

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, ARIAS4EVER es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jonas Johansson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Natalio Albero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kristóf Kótai no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Janus Michorius ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Agustín Zapatero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Al minut 112, un refús desafortunat de Natalio Albero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Janus Michorius no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 115 (Ocasión de falta): El ARIAS4EVER va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 115 amb un llançament de falta perillós. En Louis Albert però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agustín Zapatero de ARIAS4EVER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de ARIAS4EVER, Louis Albert, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de ARIAS4EVER, Janus Michorius, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Jonas Johansson de ARIAS4EVER, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Natalio Albero en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Agustín Zapatero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a ARIAS4EVER.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rafael Chardí xutant per a ARIAS4EVER va fer anar la pilota just on la volia, però Natalio Albero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.