Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TheJuanAtacks (993189) - pandereta saquemate (1595239) » 150246978: T22/J4/X

Liga 150246978 Información oficial sobre el partido 150246978 en Hattrick

01.12.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.3081 (181648)

Carenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Carenas F.C.' en el partido 2 - 3 Somos un Regalo Alineación oficial del equipo 'Somos un Regalo' en el partido
Horacio Erquiñigo (23') 1 - 0
Martín Franchi (37') 2 - 0
2 - 1 Guilhem Guerra (44')
2 - 2 Wisi Wellauer (55')
2 - 3 Wisi Wellauer (75')
Carenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Carenas F.C.' en el partido 2 - 3 Somos un Regalo Alineación oficial del equipo 'Somos un Regalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Carenas F.C.' en el partido 0 - 3 Somos un Regalo Alineación oficial del equipo 'Somos un Regalo' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carenas F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ulfart Weinkopf es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Horacio Erquiñigo per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 23 passava a ser 1 - 0.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pago Elgezabal va anar directament als peus de Martín Franchi que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Muñoz de Carenas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Suanzes de Carenas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pago Elgezabal s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Era el minut 69 quan després d'una dura entrada, el jugador Jesús Muñoz de Carenas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Somos un Regalo

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Regalo van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Guilhem Guerra sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Wisi Wellauer que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 75, quan Wisi Wellauer va posar els visitants Regalo per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 31, en un 1 contra 1 amb el porter, però César Amieva va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Valerio D'Antona des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alfonso Guzmán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Valerio D'Antona ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Modesto Sánchez-Mellado va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Severiano Bañales ocupà el lloc d'en Wisi Wellauer al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Regalo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Modesto Sánchez-Mellado tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.