Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

felisuco (1422020) - Maulas F.C. (1457054) » 150238961: T22/J11/X

Liga 150238961 Información oficial sobre el partido 150238961 en Hattrick

19.01.2008 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / X.3577 (182144)

nosomoscojos Alineación oficial del equipo 'nosomoscojos' en el partido 0 - 3 leonardo Alineación oficial del equipo 'leonardo' en el partido
0 - 1 Claudi Pons (21')
0 - 2 Tobias Andreas Erfeldern (73')
0 - 3 Jonas Lübbertsmeier (80')
nosomoscojos Alineación oficial del equipo 'nosomoscojos' en el partido 0 - 3 leonardo Alineación oficial del equipo 'leonardo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nosomoscojos Alineación oficial del equipo 'nosomoscojos' en el partido 0 - 1 leonardo Alineación oficial del equipo 'leonardo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nosomoscojos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de nosomoscojos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Santiago Canat va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joan Montenegro va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ángel Manzanedo.
  • 095 Minuto 20 (Lesión): nosomoscojos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Roberto Campa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rafael Chanciller al camp.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Pedro Dolarea de nosomoscojos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

leonardo

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jovaras Razulevičius la va rematar Claudi Pons amb una magnífica volea que va fer pujar per a leonardo el 0 - 1.
  • 180 Minuto 73 (Gol de falta): Tobias Andreas Erfeldern va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a leonardo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 117 Minuto 80 (Gol evento especial cansancio): En Ángel Manzanedo havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Jonas Lübbertsmeier per endur-se la pilota i posar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a leonardo, Tobias Andreas Erfeldern va fallar un penal al minut 64, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): leonardo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tobias Andreas Erfeldern va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Calidoni.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Vadim Adamiya de leonardo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikael ''Böppe'' Stigblad.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ortiz de leonardo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Mikael ''Böppe'' Stigblad semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.