Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E Castellnou (1370585) - gornalcfs (1436570) » 150203314: T22/J4/X

Liga 150203314 Información oficial sobre el partido 150203314 en Hattrick

01.12.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.3204 (181771)

Halcones negros Alineación oficial del equipo 'Halcones negros' en el partido 2 - 1 Colmar Alineación oficial del equipo 'Colmar' en el partido
Alejandro Santana (61') 1 - 0
Javier Parra (79') 2 - 0
2 - 1 Rafael Gordoa (90')
Halcones negros Alineación oficial del equipo 'Halcones negros' en el partido 2 - 1 Colmar Alineación oficial del equipo 'Colmar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Halcones negros Alineación oficial del equipo 'Halcones negros' en el partido 3 - 0 Colmar Alineación oficial del equipo 'Colmar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcones negros

Goles Goles

  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 61 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Alejandro Santana llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Francesc Xavier Unzueta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Javier Parra va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Halcones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Javier Parra va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramiro Barreiros va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Rafael Gordoa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antoni Junqueras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Antonio Caruana va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Halcones.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francesc Xavier Unzueta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Santana de Halcones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Al minut 57, José Toro de Halcones es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Colmar

Goles Goles

  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Colmar el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rafael Gordoa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Oriol Figuerola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Maurín Elizaycine va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 90 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Palacio Ortiz de Colmar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Alfonso Iríbar de Colmar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergi Bartolí va prendre el seu rol al minut 33.