Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valladolid c.f. (779020) - OSQÜIS S,L (1592330) » 150199954: T22/J8/X

Liga 150199954 Información oficial sobre el partido 150199954 en Hattrick

29.12.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / X.3930 (182497)

Los Chavitos supersuau c.f. Alineación oficial del equipo 'Los Chavitos supersuau c.f.' en el partido 4 - 0 LPA=los putos amos! Alineación oficial del equipo 'LPA=los putos amos!' en el partido
Oker Ertz (42') 1 - 0
Rubén Chiriboga (44') 2 - 0
Salva Rueda Marín (58') 3 - 0
Rubén Chiriboga (76') 4 - 0
Los Chavitos supersuau c.f. Alineación oficial del equipo 'Los Chavitos supersuau c.f.' en el partido 4 - 0 LPA=los putos amos! Alineación oficial del equipo 'LPA=los putos amos!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Chavitos supersuau c.f. Alineación oficial del equipo 'Los Chavitos supersuau c.f.' en el partido 4 - 1 LPA=los putos amos! Alineación oficial del equipo 'LPA=los putos amos!' en el partido
Tiene un resultado normal 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chavitos supersuau c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Oker Ertz va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Rubén Chiriboga va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Àlex Riera va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de supersuau, Salva Rueda Marín, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a supersuau i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 76 minuts de joc. Mentre en Rubén Chiriboga el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco López Melgarejo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del supersuau puguin veure en Galdor Despujol jugant de nou; ja que al minut 31 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Salva Rueda Marín el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ricardo Credenza va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

LPA=los putos amos!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Sergio Lima de LPA=los, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Manzanares de LPA=los la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Manzanares de LPA=los va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Costa de LPA=los es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.