Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nordés FC (1420830) - Mercenarios del futbol (436458) » 150142106: T22/J8/X

Liga 150142106 Información oficial sobre el partido 150142106 en Hattrick

29.12.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 8 / X.1819 (167074)

CulleraCF Alineación oficial del equipo 'CulleraCF' en el partido 2 - 2 Play Soccer Alineación oficial del equipo 'Play Soccer' en el partido
0 - 1 Aymeric Mischler (36')
0 - 2 Aymeric Mischler (44')
Sergio Ramírez (78') 1 - 2
Alfonso Vegena (81') 2 - 2
CulleraCF Alineación oficial del equipo 'CulleraCF' en el partido 2 - 2 Play Soccer Alineación oficial del equipo 'Play Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CulleraCF Alineación oficial del equipo 'CulleraCF' en el partido 1 - 0 Play Soccer Alineación oficial del equipo 'Play Soccer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CulleraCF

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mauro Romero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sergio Ramírez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 110 Minuto 81 (Gol de falta): Una falta al minut 81 va proporcionar un lliure directe al CulleraCF. Alfonso Vegena va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): CulleraCF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hélder Carmona en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Arroyal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Alfonso Vegena del CulleraCF ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): CulleraCF va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mauro Romero va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Antonio Arroyal va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Antonio Uhagón Ceballos va estar a punt d'empatar per a CulleraCF quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Antonio Arroyal va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Uhagón Ceballos de CulleraCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Román Gorocín no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Giovanni Lodadio, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Play Soccer

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): El jugador Aymeric Mischler de Soccer es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Aymeric Mischler va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Soccer van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aymeric Mischler va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Soccer van sortir al contraatac al minut 64, però Martí Garreta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Moro.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Martí Garreta es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.