Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euskaldunak F.C. (1584885) - UE Vic (1585077) » 150139435: T22/J3/X

Liga 150139435 Información oficial sobre el partido 150139435 en Hattrick

24.11.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / X.1982 (167237)

Real Sammy Sur Alineación oficial del equipo 'Real Sammy Sur' en el partido 0 - 1 Que rule ese... Esferico Alineación oficial del equipo 'Que rule ese... Esferico' en el partido
0 - 1 Arturo Dolarroga (86')
Real Sammy Sur Alineación oficial del equipo 'Real Sammy Sur' en el partido 0 - 1 Que rule ese... Esferico Alineación oficial del equipo 'Que rule ese... Esferico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sammy Sur Alineación oficial del equipo 'Real Sammy Sur' en el partido 0 - 3 Que rule ese... Esferico Alineación oficial del equipo 'Que rule ese... Esferico' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sammy Sur

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Pablo Mata Blanco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marcos Ucieda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Jesús Echarri de Sammy va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Que rule ese... Esferico

Goles Goles

  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arturo Dolarroga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Udo Syz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Esferico que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Pau Malondro de Esferico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Mila ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Arturo Dolarroga de Esferico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pau Malondro després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Higueras va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pau Malondro de Esferico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.