Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apurtuarte FC (1333482) - Legañosos Anonimos real (994857) » 150138166: T22/J11/X

Liga 150138166 Información oficial sobre el partido 150138166 en Hattrick

19.01.2008 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / X.1209 (166464)

Forcados Alineación oficial del equipo 'Forcados' en el partido 4 - 2 madrazas Alineación oficial del equipo 'madrazas' en el partido
0 - 1 Denis Shaposhnikov (21')
Alfonso Abrain (29') 1 - 1
Julio Tarruella (31') 2 - 1
Eloy Jaúrigui (36') 3 - 1
3 - 2 Macauley Dickinson (62')
Albert Pujol (75') 4 - 2
Forcados Alineación oficial del equipo 'Forcados' en el partido 4 - 2 madrazas Alineación oficial del equipo 'madrazas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forcados Alineación oficial del equipo 'Forcados' en el partido 2 - 2 madrazas Alineación oficial del equipo 'madrazas' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forcados

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Forcados s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alfonso Abrain que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Forcados va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Albert Pujol, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julio Tarruella que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): El porter de Forcados va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eloy Jaúrigui va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Forcados va aconseguir el 4 - 2 quan Albert Pujol va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Abrain va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Miró Benítez de Forcados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xiao Piñeiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Navidad.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Després de 83 minuts, Forcados va veure com el seu jugador Albert Pujol havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. José de Bares entraria per ocupar el seu lloc.

madrazas

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Denis Shaposhnikov de madrazas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Víctor Agra va acabar en una passada genial cap al jugador de madrazas Macauley Dickinson, que va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Xavián Lezama va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 56 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Macauley Dickinson amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Manuel Vallejo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de madrazas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Honorino Mazo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76 en Vítor Hugo Vale va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Mato Cano de madrazas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.