Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intelhorce Club. de Futbol (441264) - tonto (1591087) » 150132689: T22/J3/X

Liga 150132689 Información oficial sobre el partido 150132689 en Hattrick

24.11.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / X.1245 (166500)

Score Team Alineación oficial del equipo 'Score Team' en el partido 1 - 0 Yuhula FC Alineación oficial del equipo 'Yuhula FC' en el partido
Ignacio Salvadores (27') 1 - 0
Score Team Alineación oficial del equipo 'Score Team' en el partido 1 - 0 Yuhula FC Alineación oficial del equipo 'Yuhula FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Score Team Alineación oficial del equipo 'Score Team' en el partido 1 - 0 Yuhula FC Alineación oficial del equipo 'Yuhula FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Score Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Score va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Ignacio Salvadores va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Enrique Tello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Uwe Jannot va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Randy Piccinonno, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Tobies Matas s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Daniele Fiumedinisi va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Score es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Yuhula FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adrián Barrera haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Yuhula al minut 35.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Tieme Hovestad va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Yuhula sortien al contraatac. La falta llançada per Tieme Hovestad va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tieme Hovestad de Yuhula amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Ondona de Yuhula amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Yuhula, en Cãtãlin Drãgus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.