Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.B. Fresnedo Independiente (1596982) - KinPings (1414017) » 150124467: T22/J2/X

Liga 150124467 Información oficial sobre el partido 150124467 en Hattrick

17.11.2007 14:25:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / X.2276 (170603)

collbato team Alineación oficial del equipo 'collbato team' en el partido 0 - 3 KinPings Alineación oficial del equipo 'KinPings' en el partido
0 - 1 Richard Cousot (14')
0 - 2 Francisco Armendáriz (36')
0 - 3 Miguel Pérez (39')
collbato team Alineación oficial del equipo 'collbato team' en el partido 0 - 3 KinPings Alineación oficial del equipo 'KinPings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
collbato team Alineación oficial del equipo 'collbato team' en el partido 0 - 7 KinPings Alineación oficial del equipo 'KinPings' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

collbato team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Llorens de collbato amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Elorri Biteri, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

KinPings

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): KinPings va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Richard Cousot va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, KinPings va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Armendáriz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Francisco Armendáriz la va rematar Miguel Pérez amb una magnífica volea que va fer pujar per a KinPings el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 10, tothom va saber perquè en Francisco Armendáriz era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Julio Villagrán va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pep Moratiel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pep Moratiel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El KinPings va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Philip Rhodes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Jonatan Lifstedt de KinPings va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Pérez de KinPings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Pep Moratiel de KinPings es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Jean-Pascal Talgorn ocupà el lloc d'en Richard Cousot al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de KinPings quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 71 (Lesión): Jonatan Lifstedt no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Honoré Jarry.