Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Besay (1416500) - racing mina (1438302) » 150050709: T22/J4/X

Liga 150050709 Información oficial sobre el partido 150050709 en Hattrick

01.12.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.3402 (181969)

F.C.NEKO Alineación oficial del equipo 'F.C.NEKO' en el partido 2 - 1 2Bputos amos Alineación oficial del equipo '2Bputos amos' en el partido
0 - 1 Víctor Cruset (63')
Pablo Ocaña (69') 1 - 1
Horacio Chacin (78') 2 - 1
F.C.NEKO Alineación oficial del equipo 'F.C.NEKO' en el partido 2 - 1 2Bputos amos Alineación oficial del equipo '2Bputos amos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.NEKO Alineación oficial del equipo 'F.C.NEKO' en el partido 2 - 2 2Bputos amos Alineación oficial del equipo '2Bputos amos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.NEKO

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del F.C.NEKO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pablo Ocaña que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Horacio Chacin va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a F.C.NEKO.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): F.C.NEKO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerard Muntada ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Zarra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martí Pericas de F.C.NEKO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ricardo Fontcuberta de F.C.NEKO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

2Bputos amos

Goles Goles

  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): En Víctor Cruset donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 63 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Anikiej Mamida no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Balsa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Domingo Valdivia Bravo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Enrique Balsa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Garayzabal de 2Bputos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Pastor Marra de 2Bputos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Francisco Pastor Marra va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Víctor Cruset va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de 2Bputos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.