Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

forever_unicaja (991996) - UD La Ñora CF (799830) » 150049913: T22/J5/X

Liga 150049913 Información oficial sobre el partido 150049913 en Hattrick

08.12.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 5 / X.3647 (182214)

Lugarico Atl. Alineación oficial del equipo 'Lugarico Atl.' en el partido 6 - 0 underground Alineación oficial del equipo 'underground' en el partido
Katalino Medrano Gil (4') 1 - 0
Javier Yurrita (24') 2 - 0
Marcos Faquel (34') 3 - 0
Alejandro Vasallo (63') 4 - 0
Marcos Faquel (81') 5 - 0
Victor Nemery (82') 6 - 0
Lugarico Atl. Alineación oficial del equipo 'Lugarico Atl.' en el partido 6 - 0 underground Alineación oficial del equipo 'underground' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lugarico Atl. Alineación oficial del equipo 'Lugarico Atl.' en el partido 6 - 0 underground Alineación oficial del equipo 'underground' en el partido
Tiene un resultado normal 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lugarico Atl.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Lugarico, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de Katalino Medrano Gil per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Yurrita va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Marcos Faquel va augmentar l'avantatge de Lugarico a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lugarico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Vasallo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marcos Faquel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 81, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Lugarico, mentre ja celebrava el 5 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lugarico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Victor Nemery va posar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Katalino Medrano Gil per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Rodríguez Barba va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Lugarico va estar a punt de marcar quan Timotheus Steenveld va fer una passada impressionant a Vicente Mantzke, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sébastien Claparede de Lugarico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Vasallo de Lugarico es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Victor Nemery de Lugarico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Victor Nemery va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

underground

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de underground va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ache Garcini, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santiago Álvarez de underground la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.