Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zumacal FC (1461300) - Crack's Ain (777028) » 149996245: T22/J9/X

Liga 149996245 Información oficial sobre el partido 149996245 en Hattrick

05.01.2008 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.1929 (167184)

Fangorya Alineación oficial del equipo 'Fangorya' en el partido 5 - 0 U.D LAS PALMAS C Alineación oficial del equipo 'U.D LAS PALMAS C' en el partido
Paco Iñigo-Ruiz (25') 1 - 0
David Bagudanc (27') 2 - 0
Paco Iñigo-Ruiz (29') 3 - 0
Jacek Pojasek (34') 4 - 0
Alfredo Marco Burgio (63') 5 - 0
Fangorya Alineación oficial del equipo 'Fangorya' en el partido 5 - 0 U.D LAS PALMAS C Alineación oficial del equipo 'U.D LAS PALMAS C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fangorya Alineación oficial del equipo 'Fangorya' en el partido 4 - 0 U.D LAS PALMAS C Alineación oficial del equipo 'U.D LAS PALMAS C' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fangorya

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paco Iñigo-Ruiz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fangorya se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 108 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Salvatore Ronchetti és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en David Bagudanc perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Paco Iñigo-Ruiz va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 3 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en David Pardo García.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Jacek Pojasek va augmentar l'avantatge de Fangorya a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Fangorya va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfredo Marco Burgio des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Fangorya va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafael Cancino en un 1 contra 1 amb el porter Renato Pinzi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paco Iñigo-Ruiz va ridiculitzar a en David Pardo García amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 234 Minuto 31 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Salvatore Ronchetti va fallar un penal al minut 31.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Gonzalo Quintanal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Renato Pinzi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paco Iñigo-Ruiz de Fangorya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Sánchez.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58 de partit, Víctor Sánchez de Fangorya va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Fangorya puguin veure en David Bagudanc jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Hilco Heinen el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

U.D LAS PALMAS C

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de PALMAS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Pardo García, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): PALMAS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Casimiro Noya no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alejandro Murube al camp.