Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

radikal malilla (1338505) - Maclaerik cf (440222) » 149985285: T22/J1/X

Liga 149985285 Información oficial sobre el partido 149985285 en Hattrick

10.11.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / X.1837 (167092)

radikal malilla Alineación oficial del equipo 'radikal malilla' en el partido 0 - 4 Deportivo Kogollo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Kogollo' en el partido
0 - 1 Ryan O'Leary (5')
0 - 2 Pancracio Brión (13')
0 - 3 Mario Boccaccio (22')
0 - 4 Ryan O'Leary (28')
radikal malilla Alineación oficial del equipo 'radikal malilla' en el partido 0 - 4 Deportivo Kogollo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Kogollo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
radikal malilla Alineación oficial del equipo 'radikal malilla' en el partido 4 - 1 Deportivo Kogollo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Kogollo' en el partido
Es un cenizo 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

radikal malilla

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Fabio Monaco va estar a punt de marcar al minut 8 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Gonçalo Lemos va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 23 (Ocasión de falta): radikal va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 23, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Gonçalo Lemos va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de radikal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gonçalo Lemos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Deportivo Kogollo

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Ryan O'Leary va posar els visitants Deportivo per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En Pancracio Brión va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deportivo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Boccaccio va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Deportivo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Ryan O'Leary.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mario Boccaccio al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.