Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Mas Alba (779033) - PAKISTRONES (1434344) » 149970633: T22/J7/X

Liga 149970633 Información oficial sobre el partido 149970633 en Hattrick

22.12.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / X.1966 (167221)

Todos somos Ron Artest Alineación oficial del equipo 'Todos somos Ron Artest' en el partido 3 - 4 PAKISTRONES Alineación oficial del equipo 'PAKISTRONES' en el partido
0 - 1 Sigi Aschmann (5')
0 - 2 Sigi Aschmann (9')
Eutelo Borde (17') 1 - 2
Chus Ovando (26') 2 - 2
2 - 3 Pierre Corréard (67')
Epifanio das Pontes (85') 3 - 3
3 - 4 Pierre Corréard (88')
Todos somos Ron Artest Alineación oficial del equipo 'Todos somos Ron Artest' en el partido 3 - 4 PAKISTRONES Alineación oficial del equipo 'PAKISTRONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Todos somos Ron Artest Alineación oficial del equipo 'Todos somos Ron Artest' en el partido 5 - 2 PAKISTRONES Alineación oficial del equipo 'PAKISTRONES' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Todos somos Ron Artest

Goles Goles

  • 102 Minuto 17 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Artest van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Eutelo Borde en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Chus Ovando va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 26.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Artest va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Epifanio das Pontes va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luberri Osinalde.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Luberri Osinalde de l'equip Artest, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Passats 10 minuts de joc, en Ignacio Olmo Vélez de Artest va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Artest es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gonzalo Graner no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arnau Pujol al camp.

PAKISTRONES

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Lucas Caparriaga estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sigi Aschmann va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 5.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Sigi Aschmann va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pierre Corréard que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a PAKISTRONES.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Pierre Corréard que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): El PAKISTRONES va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Xavi Giginta la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): PAKISTRONES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gervasio Valduerteles va desviar el xut final de Adán García-Drake després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Sigi Aschmann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PAKISTRONES va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nahuel Verdejo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lucas Caparriaga de PAKISTRONES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Timoteu Coto de PAKISTRONES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.