Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Independiente de Parla (1437156) - Real Fuselaje (311271) » 149960711: T22/J1/X

Liga 149960711 Información oficial sobre el partido 149960711 en Hattrick

10.11.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / X.1360 (166615)

sportin de gijon Alineación oficial del equipo 'sportin de gijon' en el partido 0 - 8 ciervinhos Alineación oficial del equipo 'ciervinhos' en el partido
0 - 1 Adrián Machain (8')
0 - 2 Martín Zagalaz (14')
0 - 3 Laurentiu Oblemenco (35')
0 - 4 Giuseppe Ruberto (36')
0 - 5 Jesús Vázquez (38')
0 - 6 Dean Kimbrough (50')
0 - 7 Dean Kimbrough (54')
0 - 8 Jesús Vázquez (62')
sportin de gijon Alineación oficial del equipo 'sportin de gijon' en el partido 0 - 8 ciervinhos Alineación oficial del equipo 'ciervinhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
sportin de gijon Alineación oficial del equipo 'sportin de gijon' en el partido 0 - 8 ciervinhos Alineación oficial del equipo 'ciervinhos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sportin de gijon

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Xeremías Pazos de sportin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergi Anglada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 52 (Tirita (médico)): Gregorio Oriol Durán es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

ciervinhos

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adrián Machain que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ciervinhos.
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 14, ciervinhos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Martín Zagalaz.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ciervinhos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Laurentiu Oblemenco es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Giuseppe Ruberto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Jesús Vázquez de ciervinhos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 50 (Gol de penalti): Passaven 50 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dean Kimbrough va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de ciervinhos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Dean Kimbrough va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 7.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Vázquez de ciervinhos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 62 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Francisco José Ripollès, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ciervinhos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martín Zagalaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Manso.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Adrián Machain de ciervinhos va abandonar el terreny de joc després de 28 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Toni Arreche va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Martín Zagalaz, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Giuseppe Ruberto, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.