Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Zaragoza (1583857) - Matalascañas FC (1334770) » 149897104: T22/J10/X

Liga 149897104 Información oficial sobre el partido 149897104 en Hattrick

12.01.2008 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / X.1370 (166625)

jugones de orion Alineación oficial del equipo 'jugones de orion' en el partido 2 - 0 real newcastle Alineación oficial del equipo 'real newcastle' en el partido
Jaime César Monteiro (9') 1 - 0
Antón Despinal (22') 2 - 0
jugones de orion Alineación oficial del equipo 'jugones de orion' en el partido 2 - 0 real newcastle Alineación oficial del equipo 'real newcastle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jugones de orion Alineación oficial del equipo 'jugones de orion' en el partido 0 - 1 real newcastle Alineación oficial del equipo 'real newcastle' en el partido
Tiene suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jugones de orion

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaime César Monteiro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, jugones es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Karl Ackerl el va rematar Antón Despinal amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de jugones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Peña, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Karl Ackerl va ridiculitzar a en Rafa Sáez amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Jaime César Monteiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karl Ackerl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bazyli Warzyński.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime César Monteiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Alejandro Álvarez, de jugones, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Antonio Galán el va substituir.

real newcastle

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Miquel Barnes va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Manuel Ortner va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Després de 87 minuts, Rubén López Martínez va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Manuel Ortner el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Roa.