Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hackers (1336560) - O Real FC (995849) » 149890206: T22/J3/X

Liga 149890206 Información oficial sobre el partido 149890206 en Hattrick

24.11.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 3 / X.1594 (166849)

Viriatus players Alineación oficial del equipo 'Viriatus players' en el partido 2 - 3 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
Lluís Campabadal (18') 1 - 0
1 - 1 Giacomo Casciola (64')
1 - 2 Eric Portillo (80')
Roberto Ramos Rivero (81') 2 - 2
2 - 3 Eric Portillo (83')
Viriatus players Alineación oficial del equipo 'Viriatus players' en el partido 2 - 3 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Viriatus players Alineación oficial del equipo 'Viriatus players' en el partido 2 - 1 Los angeles de barcelona Alineación oficial del equipo 'Los angeles de barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,3 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viriatus players

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Lluís Campabadal de Viriatus, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Viriatus s'esgargamellaven dempeus per esperonar Roberto Ramos Rivero que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lluís Campabadal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 206 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 17, tothom va saber perquè en Lluís Campabadal era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Lencastre no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Lastra estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silvestre Montoliu de Viriatus es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jon Aldekoa després que el jugador de Viriatus li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abraham Río de Viriatus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): En Silvestre Montoliu va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Los angeles de barcelona

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 64. L'anotador per barcelona va ser Giacomo Casciola, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador de barcelona Eric Portillo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 80 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): En Eric Portillo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 83 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Oleg Dvoskin sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de António Pimenta després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paul Phlipp Weller va poder desviar-lo a córner.