Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torna F.C (1339377) - El Aletico Pasaitarra (795244) » 149874672: T22/J4/X

Liga 149874672 Información oficial sobre el partido 149874672 en Hattrick

01.12.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.1946 (167201)

Scipion F.C Alineación oficial del equipo 'Scipion F.C' en el partido 3 - 0 El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido
Víctor Sánchez-Pertejo (36') 1 - 0
David Harari (55') 2 - 0
Fernán Flons (74') 3 - 0
Scipion F.C Alineación oficial del equipo 'Scipion F.C' en el partido 3 - 0 El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scipion F.C Alineación oficial del equipo 'Scipion F.C' en el partido 1 - 0 El Aletico Pasaitarra Alineación oficial del equipo 'El Aletico Pasaitarra' en el partido
Tiene suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scipion F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 36, en Franco Attico del Scipion va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Víctor Sánchez-Pertejo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Scipion al minut 55, que va llançar ajustat al pal en David Harari. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Scipion va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernán Flons des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Scipion va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ranko Jablanović en un 1 contra 1 amb el porter Denis Jungvirt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ranko Jablanović va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oscar Esteller de Scipion va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Sánchez-Pertejo de Scipion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Harari de Scipion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Fernán Flons semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

El Aletico Pasaitarra

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Carlos Viego va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Pasaitarra va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 61, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Albert Rambaud.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Hoyos de Pasaitarra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Manzanedo.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Semblava que Kévin Mouraud s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.