Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAP Ciudad Murcia (1462303) - water munich(L (991844) » 149837189: T22/J1/X

Liga 149837189 Información oficial sobre el partido 149837189 en Hattrick

10.11.2007 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / X.4090 (182657)

Visca Barsa Alineación oficial del equipo 'Visca Barsa' en el partido 1 - 1 Lo importante es participar Alineación oficial del equipo 'Lo importante es participar' en el partido
0 - 1 Csongor Sárosi (16')
David Cortallo (45') 1 - 1
Visca Barsa Alineación oficial del equipo 'Visca Barsa' en el partido 1 - 1 Lo importante es participar Alineación oficial del equipo 'Lo importante es participar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Visca Barsa Alineación oficial del equipo 'Visca Barsa' en el partido 0 - 4 Lo importante es participar Alineación oficial del equipo 'Lo importante es participar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Visca Barsa

Goles Goles

  • 118 Minuto 45 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 45, Antonio Botín Ríos va pentinar un córner cap al segon pal que David Cortallo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Visca van sortir al contraatac al minut 34, però José Fero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alberto Egusquiza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Ignacio Romero, de Visca, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Felipe Bisbal el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Albert Martínez Castro que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Lo importante es participar

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Csongor Sárosi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): importante quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Meni Shihrur va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mario Alberto Villota que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Mauro Espallargas de importante, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 61, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del importante que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Csongor Sárosi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): importante va fer una substitució al minut 45. José Mesa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Martí Jorquera.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Meni Shihrur, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.