Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath. Teide (1366076) - shalket 04 (795224) » 149815111: T22/J11/X

Liga 149815111 Información oficial sobre el partido 149815111 en Hattrick

19.01.2008 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / X.3912 (182479)

Hivernian Alineación oficial del equipo 'Hivernian' en el partido 2 - 3 SPANISHTEAM. Alineación oficial del equipo 'SPANISHTEAM.' en el partido
Laureano González Blanco (27') 1 - 0
1 - 1 Eduardo Osores (30')
1 - 2 Vicente Soares (38')
Robert Eyraud (56') 2 - 2
2 - 3 Vicente Soares (63')
Hivernian Alineación oficial del equipo 'Hivernian' en el partido 2 - 3 SPANISHTEAM. Alineación oficial del equipo 'SPANISHTEAM.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hivernian Alineación oficial del equipo 'Hivernian' en el partido 3 - 1 SPANISHTEAM. Alineación oficial del equipo 'SPANISHTEAM.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hivernian

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Hivernian va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Laureano González Blanco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Hivernian va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfredo Cepeda, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Robert Eyraud que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Hernández Campos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Yerai Centellas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Hivernian va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Henales ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Juan Henales de Hivernian va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Valerio Vuolo de Hivernian va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Toni Magnieto va prendre el seu rol al minut 37.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Alfredo Cepeda de Hivernian va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gabriel González va prendre el seu rol al minut 70.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Hernández Campos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marcel Llofriu.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Sérgio Amado que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

SPANISHTEAM.

Goles Goles

  • 107 Minuto 30 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): SPANISHTEAM., gràcies a les conegudes canonades d'en Eduardo Osores, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Vicente Soares que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Vicente Soares de SPANISHTEAM. va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Guiu Dosrius va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alvarado Alegre al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Eregui de SPANISHTEAM. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guiu Dosrius de SPANISHTEAM. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): El jugador de SPANISHTEAM. Pedro Eregui va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jesús Oriol Muñoz va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alvarado Alegre, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.