Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gargayo City (1371311) - tanteos (1458546) » 149814924: T22/J9/X

Liga 149814924 Información oficial sobre el partido 149814924 en Hattrick

05.01.2008 14:20:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.3143 (181710)

Lourdes F. C. Alineación oficial del equipo 'Lourdes F. C.' en el partido 1 - 0 The Albondigas Alineación oficial del equipo 'The Albondigas' en el partido
Aldaxur Egues (2') 1 - 0
Lourdes F. C. Alineación oficial del equipo 'Lourdes F. C.' en el partido 1 - 0 The Albondigas Alineación oficial del equipo 'The Albondigas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lourdes F. C. Alineación oficial del equipo 'Lourdes F. C.' en el partido 0 - 6 The Albondigas Alineación oficial del equipo 'The Albondigas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lourdes F. C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Lourdes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Aldaxur Egues va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Lesiones Lesiones

The Albondigas

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Diego Cocote va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Diego Cocote, al minut 33 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Albondigas va estar a punt d'empatar al 41 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ulrik Bruus que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Ulrik Bruus va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Violante es va comportar com un juvenil al minut 50 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gerard Martí va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ulrik Bruus va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Albondigas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ulrik Bruus es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Raimon Garcia va fer una jugada per la banda esquerra, però Cristóbal Alcaraz va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ventura Bocixa de Albondigas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.