Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Sol de Costa (1585807) - Fcb Orso (1460403) » 149778258: T22/J11/X

Liga 149778258 Información oficial sobre el partido 149778258 en Hattrick

19.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 11 / X.2443 (170770)

Club del Jarrillo Alineación oficial del equipo 'Club del Jarrillo' en el partido 2 - 1 Atlético de Chaín Alineación oficial del equipo 'Atlético de Chaín' en el partido
Carlo Ferraro (24') 1 - 0
Gheorghe Chitu (33') 2 - 0
2 - 1 Rihards Veitners (71')
Club del Jarrillo Alineación oficial del equipo 'Club del Jarrillo' en el partido 2 - 1 Atlético de Chaín Alineación oficial del equipo 'Atlético de Chaín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club del Jarrillo Alineación oficial del equipo 'Club del Jarrillo' en el partido 0 - 1 Atlético de Chaín Alineación oficial del equipo 'Atlético de Chaín' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club del Jarrillo

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Jarrillo contenien la respiració mentre en Carlo Ferraro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): Valentīns Pakalpiņš va deixar patent la seva inexperiència al minut 33, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Gheorghe Chitu va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 0 per a Jarrillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Jarrillo van sortir al contraatac al minut 38, però Giorgio Borselli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Giorgio Borselli va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Jarrillo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Valiente Mariscal de Jarrillo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Després de 28 minuts, Jarrillo va veure com el seu jugador Santiago Álvarez Vázquez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Romano De Poli entraria per ocupar el seu lloc.

Atlético de Chaín

Goles Goles

  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Atlético va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Rihards Veitners va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Enrique Anguita va quedar-se sol davant el porter Dean Aldridge, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Rihards Veitners va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dean Aldridge no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Rihards Veitners va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlético, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Enrique Anguita va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 64. Valentīns Pakalpiņš va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alf Stene.
  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Alf Stene va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Atlético es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.