Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

p. farsa (1335777) - Vilallonga de Ter (1431426) » 149711474: T22/J4/X

Liga 149711474 Información oficial sobre el partido 149711474 en Hattrick

01.12.2007 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.2605 (170932)

anticule Alineación oficial del equipo 'anticule' en el partido 1 - 2 U.E. BLACK CORBS Alineación oficial del equipo 'U.E. BLACK CORBS' en el partido
0 - 1 Pere Joan Bassat (8')
Ingo Litzenburger (64') 1 - 1
1 - 2 Moshe Laor (87')
anticule Alineación oficial del equipo 'anticule' en el partido 1 - 2 U.E. BLACK CORBS Alineación oficial del equipo 'U.E. BLACK CORBS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
anticule Alineación oficial del equipo 'anticule' en el partido 4 - 2 U.E. BLACK CORBS Alineación oficial del equipo 'U.E. BLACK CORBS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anticule

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, anticule aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ingo Litzenburger va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Johan Carlsson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dumitru Zamfir va estar a punt d'acabar en gol al minut 86, però el porter visitant Enmanuel Fiedler va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Dumitru Zamfir quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Garrit Ache ocupà el lloc d'en Dominik Fikar al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de anticule quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

U.E. BLACK CORBS

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a RAVENS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pere Joan Bassat.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): RAVENS agafava avantatge al minut 87 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Moshe Laor amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ingo Litzenburger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Teodosio Sadin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Teodosio Sadin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Willy Schönholzer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Moshe Laor va marxar per velocitat al minut 38 i va fer una passada de la mort a Peter Banghöj, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pere Joan Bassat. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RAVENS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Plácido Sabará va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Kristof Jansen de RAVENS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Plácido Sabará de RAVENS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 29 va fer que Dario van Rootselaar de RAVENS hagués d'abandonar el terreny de joc. René Hilbck va entrar al terreny de joc per suplir-lo.