Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

J.L.Ronda (774918) - Tronquinhos FC (120820) » 149706682: T22/J7/X

Liga 149706682 Información oficial sobre el partido 149706682 en Hattrick

22.12.2007 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / X.2084 (170411)

COÑETA F.C. Alineación oficial del equipo 'COÑETA F.C.' en el partido 2 - 1 real mostoles f.c Alineación oficial del equipo 'real mostoles f.c' en el partido
0 - 1 Mikel Oña Espinosa (5')
Antonio Zárate Gil (31') 1 - 1
Dennis Esparza (45') 2 - 1
COÑETA F.C. Alineación oficial del equipo 'COÑETA F.C.' en el partido 2 - 1 real mostoles f.c Alineación oficial del equipo 'real mostoles f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
COÑETA F.C. Alineación oficial del equipo 'COÑETA F.C.' en el partido 2 - 0 real mostoles f.c Alineación oficial del equipo 'real mostoles f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COÑETA F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Antonio Zárate Gil va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.
  • 122 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Al minut 45 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a COÑETA va ser Dennis Esparza.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): COÑETA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alejandro Moreno en un 1 contra 1 amb el porter Luberri Zubiaga, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafael Hernáiz de COÑETA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Zárate Gil va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Toni Campredich, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dennis Esparza.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Ventura Rodríguez de COÑETA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Ventura Rodríguez de COÑETA va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Iván Eugui que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Antonio Zárate Gil, que no va rendir al seu nivell habitual.

real mostoles f.c

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Mikel Oña Espinosa va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, mostoles, al minut 5. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Iván Eugui haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a mostoles al minut 61.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Santos Abaloira va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pablo Capdevila. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.