Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Totalla (1415910) - F.C.SEIMAR (993397) » 149699349: T22/J2/X

Liga 149699349 Información oficial sobre el partido 149699349 en Hattrick

17.11.2007 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / X.2789 (171116)

Autos Locos FC Alineación oficial del equipo 'Autos Locos FC' en el partido 1 - 0 Bautito F. C. Alineación oficial del equipo 'Bautito F. C.' en el partido
Venceslau Carvajal (73') 1 - 0
Autos Locos FC Alineación oficial del equipo 'Autos Locos FC' en el partido 1 - 0 Bautito F. C. Alineación oficial del equipo 'Bautito F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Autos Locos FC Alineación oficial del equipo 'Autos Locos FC' en el partido 2 - 1 Bautito F. C. Alineación oficial del equipo 'Bautito F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autos Locos FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Alessandro Honesto s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Venceslau Carvajal, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Riera va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Autos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Salvatierra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arnau López.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Autos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 80 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pedro Pérez Ponce, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Venceslau Carvajal no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Bautito F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Riera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Henales estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Javier Santigosa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Povill de Bautito es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Raúl Casaldaguilla de Bautito va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.