Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AROSA CD ABUELOS (1419150) - la peña del flyy (772442) » 149669944: T22/J9/X

Liga 149669944 Información oficial sobre el partido 149669944 en Hattrick

05.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.2806 (171133)

Wekale CF Alineación oficial del equipo 'Wekale CF' en el partido 1 - 1 Aseguramiento de Calidad Alineación oficial del equipo 'Aseguramiento de Calidad' en el partido
Mpourikas Kalafatakis (23') 1 - 0
1 - 1 Màrius Llobet (49')
Wekale CF Alineación oficial del equipo 'Wekale CF' en el partido 1 - 1 Aseguramiento de Calidad Alineación oficial del equipo 'Aseguramiento de Calidad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wekale CF Alineación oficial del equipo 'Wekale CF' en el partido 2 - 0 Aseguramiento de Calidad Alineación oficial del equipo 'Aseguramiento de Calidad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wekale CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Wekale va posar-se per davant 1 - 0 al minut 23, quan Mpourikas Kalafatakis va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hindrik Beukema va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Ubaldo Ruete va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Augusto Pandin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Wekale ho intentava per la dreta per mitjà de Julio Chipre, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Manuel Pajareles gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ubaldo Ruete va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Basilio Iorio va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Wekale va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 63 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Pajareles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hindrik Beukema va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Ubaldo Ruete va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Nicola Perinu de Wekale va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Michael Jehmlich després que el jugador de Wekale li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Aseguramiento de Calidad

Goles Goles

  • 107 Minuto 49 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Màrius Llobet! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Aseguramiento van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Narciso Sánchez Lagos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Oliver va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Aseguramiento que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Domènec Pirla de Aseguramiento es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.