Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Álavo (438237) - Real Madrid Cataluña (1335324) » 149628399: T22/J9/X

Liga 149628399 Información oficial sobre el partido 149628399 en Hattrick

05.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.3973 (182540)

Atletico Meriendas Alineación oficial del equipo 'Atletico Meriendas' en el partido 4 - 1 Abajo el Periscopio F.C. Alineación oficial del equipo 'Abajo el Periscopio F.C.' en el partido
Salvador Seco (22') 1 - 0
Pablo Belmar (31') 2 - 0
2 - 1 Cornelio Pío Baroja (82')
Roberto Tejada (87') 3 - 1
Bjørn Sandvær (88') 4 - 1
Atletico Meriendas Alineación oficial del equipo 'Atletico Meriendas' en el partido 4 - 1 Abajo el Periscopio F.C. Alineación oficial del equipo 'Abajo el Periscopio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atletico Meriendas Alineación oficial del equipo 'Atletico Meriendas' en el partido 1 - 5 Abajo el Periscopio F.C. Alineación oficial del equipo 'Abajo el Periscopio F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Meriendas

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Salvador Seco, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Belmar es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Meriendas va aconseguir el 3 - 1 quan Roberto Tejada va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bjørn Sandvær, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Meriendas.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Valdés Arango va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Elio Viola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Pablo Belmar gairebé va marcar per a Meriendas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Meriendas ho intentava per la dreta per mitjà de Albert Benet, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diego Palafox. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Roberto Tejada de Meriendas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Benet de Meriendas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Alfred Sastre no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Albert Benet.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Salvador Seco, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Miguel Valdés Arango que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Abajo el Periscopio F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Cornelio Pío Baroja de Periscopio va reduir diferències a 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Muñoz Ramos de Periscopio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amaël Villers de Periscopio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 20 de partit, quan un jugador de Periscopio, en Cornelio Pío Baroja, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Periscopio va fer una substitució al minut 87. Rafael Villacián va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jemp Modert.
  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Juan Celayanda va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Periscopio es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.