Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fiera alex (437087) - Pastenaga C.F. (801425) » 149598067: T22/J7/X

Liga 149598067 Información oficial sobre el partido 149598067 en Hattrick

22.12.2007 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / X.2051 (170378)

los de paterna Alineación oficial del equipo 'los de paterna' en el partido 3 - 1 La Adrada Team Alineación oficial del equipo 'La Adrada Team' en el partido
0 - 1 Sergio Mendoza (17')
Etién Opá (63') 1 - 1
Andy Wright (80') 2 - 1
Xavier Aceves (86') 3 - 1
los de paterna Alineación oficial del equipo 'los de paterna' en el partido 3 - 1 La Adrada Team Alineación oficial del equipo 'La Adrada Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los de paterna Alineación oficial del equipo 'los de paterna' en el partido 3 - 0 La Adrada Team Alineación oficial del equipo 'La Adrada Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los de paterna

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Etién Opá de paterna va aconseguir igualar el partit al minut 63, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Andy Wright, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. paterna es posava per davant!
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Xavier Aceves va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Vítor Soeiro va estar a punt d'empatar per a paterna quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Josué Lera va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Xavier Aceves de paterna va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 38, però no va estar gaire encertat.
  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Adolfo Oliveras va errar un penal al minut 41 quan va xutar fluix a les mans del porter.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aitzol Anglès es va comportar com un juvenil al minut 42 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): Adolfo Oliveras va llançar una falta directa al minut 44 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Leguina de paterna va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Semblava que Andy Wright s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): paterna es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andy Wright no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Leguina al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Xavier Aceves va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

La Adrada Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Josué Lera sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sergio Mendoza que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Adrada va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Unas va desviar el xut final de José Gutiérrez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Guzmán Cano de Adrada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oscar Guzmán Cano va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, José Gutiérrez de Adrada va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.