Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcabre for ever (1369198) - Real Navalcarnero (122636) » 149451213: T22/J9/X

Liga 149451213 Información oficial sobre el partido 149451213 en Hattrick

05.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 9 / X.2120 (170447)

Repelega Powa Alineación oficial del equipo 'Repelega Powa' en el partido 4 - 1 ekipo de capelo Alineación oficial del equipo 'ekipo de capelo' en el partido
Igor Mijovi? (3') 1 - 0
Attilio Castiglione (30') 2 - 0
Niculaie Iancu (36') 3 - 0
3 - 1 Jaime Peñalver (63')
Niculaie Iancu (64') 4 - 1
Repelega Powa Alineación oficial del equipo 'Repelega Powa' en el partido 4 - 1 ekipo de capelo Alineación oficial del equipo 'ekipo de capelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Repelega Powa Alineación oficial del equipo 'Repelega Powa' en el partido 4 - 0 ekipo de capelo Alineación oficial del equipo 'ekipo de capelo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Repelega Powa

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Igor Mijović, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Attilio Castiglione va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Niculaie Iancu de Repelega va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de Repelega van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Niculaie Iancu augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Sile Ghinea una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Luis Reyna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hernán Castelar haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Repelega al minut 44.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45, Gustavo Ayres gairebé va marcar per a Repelega des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Onésimo Rico va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gustavo Ayres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Luis Reyna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Xacobe Martí gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Reyna va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Igor Mijović de Repelega es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Attilio Castiglione va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Luis Remedios probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

ekipo de capelo

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, el capelo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jaime Peñalver, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Venegas Carrillo.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Péter Sidó, jugador de capelo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. José María Venegas Carrillo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.