Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brazzers Utd. (433911) - Suburenc (797485) » 149361174: T22/J4/X

Liga 149361174 Información oficial sobre el partido 149361174 en Hattrick

01.12.2007 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.1733 (166988)

Paletos & Bolingas Alineación oficial del equipo 'Paletos & Bolingas' en el partido 3 - 2 Suburenc Alineación oficial del equipo 'Suburenc' en el partido
Marcos Mira Castro (27') 1 - 0
1 - 1 Cálico Ganca (28')
Tristán Peixe (39') 2 - 1
2 - 2 Santiago Echaide (47')
Quim Galimany (60') 3 - 2
Paletos & Bolingas Alineación oficial del equipo 'Paletos & Bolingas' en el partido 3 - 2 Suburenc Alineación oficial del equipo 'Suburenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Paletos & Bolingas Alineación oficial del equipo 'Paletos & Bolingas' en el partido 0 - 4 Suburenc Alineación oficial del equipo 'Suburenc' en el partido
Tiene bastante suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paletos & Bolingas

Goles Goles

  • 107 Minuto 27 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Bolingas Marcos Mira Castro va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Bolingas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Tristán Peixe, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 60 gràcies a la jugada de Quim Galimany, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Bolingas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergi Ezteíbar en un 1 contra 1 amb el porter Gerwazy Andrysiak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mieczysław Pacyga va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Marcos Mira Castro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Marcos Mira Castro de Bolingas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Estanislau Tristany de Bolingas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fermín Govantes va prendre el seu rol al minut 22.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Policarpio Robles de Bolingas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Vicente Lacalle Tejada va prendre el seu rol al minut 72.

Suburenc

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Suburenc van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 28, quan Cálico Ganca va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Santiago Echaide per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Suburenc va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Narciso Cabrejas va quedar-se sol davant el porter Policarpio Robles, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Suburenc va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Policarpio Robles va desviar el xut final de Cálico Ganca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Jorge Ríos quasi aconsegueix empatar per Suburenc al minut 69, però Policarpio Robles va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13 en Ladislav Miška va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anastacio Requesens de Suburenc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.