Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Markitus (1430785) - Areu FC (1458237) » 149347315: T22/J10/X

Liga 149347315 Información oficial sobre el partido 149347315 en Hattrick

12.01.2008 14:15:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 10 / X.1130 (166385)

F.C. Markitus Alineación oficial del equipo 'F.C. Markitus' en el partido 2 - 0 F.C.Lopinger Alineación oficial del equipo 'F.C.Lopinger' en el partido
Isidoro Benlliure (36') 1 - 0
Nikola Penkov (50') 2 - 0
F.C. Markitus Alineación oficial del equipo 'F.C. Markitus' en el partido 2 - 0 F.C.Lopinger Alineación oficial del equipo 'F.C.Lopinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Markitus Alineación oficial del equipo 'F.C. Markitus' en el partido 3 - 0 F.C.Lopinger Alineación oficial del equipo 'F.C.Lopinger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Markitus

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Corria el minut 36, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Markitus s'avançava en el marcador després que en Isidoro Benlliure xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 139 Minuto 50 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Nikola Penkov van servir per superar a l'últim defensor, en Martin Krekker. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Markitus cantant "Nikola Penkov selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Markitus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nikola Penkov en un 1 contra 1 amb el porter Ruggiero Carbotta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Geoffrey Provot va estar a punt de sentenciar el partit al minut 47, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gerardo Barrientos de Markitus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anders Lyhman de Markitus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Lopinger

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip F.C.Lopinger Pere Potrony quasi marca al minut 16 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Korkmaz San l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 51 en Victor Muniz Leite va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Orest Domżał va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): F.C.Lopinger va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 59, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ernest Gil.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Brana Avramov de F.C.Lopinger la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sylvain Rivasseau va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Luís Alberto Barroso.