Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zongui TeaM (311955) - NacoLepro (1436191) » 149234542: T22/J7/X

Liga 149234542 Información oficial sobre el partido 149234542 en Hattrick

22.12.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / X.732 (96815)

Rondilla Alineación oficial del equipo 'Rondilla' en el partido 2 - 2 os fariñotes Alineación oficial del equipo 'os fariñotes' en el partido
Antonio Oriol (10') 1 - 0
1 - 1 Adriano Lopera (33')
1 - 2 Rafael Santos (42')
José Alfonso Jubón (45') 2 - 2
Rondilla Alineación oficial del equipo 'Rondilla' en el partido 2 - 2 os fariñotes Alineación oficial del equipo 'os fariñotes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rondilla Alineación oficial del equipo 'Rondilla' en el partido 2 - 1 os fariñotes Alineación oficial del equipo 'os fariñotes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rondilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Antonio Oriol va donar a Rondilla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 45 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Alfonso Jubón va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 45.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abelardo Giménez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Juan Rey quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Juan Carlos Laurnagaray del Rondilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xerardo Amedo de Rondilla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Marcos Mañas de Rondilla va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Antonio Oriol va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

os fariñotes

Goles Goles

  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): fariñotes, gràcies a les conegudes canonades d'en Adriano Lopera, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, fariñotes es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Rafael Santos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Abelardo Giménez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Adriano Lopera, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 45 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Carles Cruells, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pau Gómez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Adriano Lopera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carles Cruells, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Andrés Hugo Jakimczuk al minut 76 semblava entrar, però Carles Cruells va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Salvado de fariñotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrés Hugo Jakimczuk de fariñotes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del fariñotes puguin veure en Aser Sanz jugant de nou; ja que al minut 72 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Bernardo Cangaceiro el va substituir sense tenir temps d'escalfar.