Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

minisanzi (47838) - pujadas (309200) » 149224032: T22/J1/X

Liga 149224032 Información oficial sobre el partido 149224032 en Hattrick

10.11.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / X.700 (96783)

CiCiTo SpOrT ClUb Alineación oficial del equipo 'CiCiTo SpOrT ClUb' en el partido 0 - 2 winnie de pooh y sus amigos Alineación oficial del equipo 'winnie de pooh y sus amigos' en el partido
0 - 1 Adolfo Lisarde (32')
0 - 2 Alija Zaimovi? (59')
CiCiTo SpOrT ClUb Alineación oficial del equipo 'CiCiTo SpOrT ClUb' en el partido 0 - 2 winnie de pooh y sus amigos Alineación oficial del equipo 'winnie de pooh y sus amigos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CiCiTo SpOrT ClUb Alineación oficial del equipo 'CiCiTo SpOrT ClUb' en el partido 0 - 2 winnie de pooh y sus amigos Alineación oficial del equipo 'winnie de pooh y sus amigos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CiCiTo SpOrT ClUb

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Sjeng Peppelinkhausen hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hamdi Cansev. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eetu Kääntä no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Narcís Gràcia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Isidoro Cáceres de CiCiTo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Pablo Iceta ocupà el lloc d'en Jorge Irabien al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de CiCiTo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37, Christian Dingwall de CiCiTo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

winnie de pooh y sus amigos

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Quan passaven 32 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del winnie. En Adolfo Lisarde va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Adolfo Lisarde sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alija Zaimović que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Gajtis Prenkëpalaj, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arturo Ramírez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): winnie va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Eetu Kääntä va quedar-se sol davant el porter Gajtis Prenkëpalaj, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jonny Thörnflod després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gajtis Prenkëpalaj va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Rubio Hernández de winnie es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivo Casanova de winnie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Rubio Hernández es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.