Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espartacos1 (123579) - U.E. DESPERDICIS (1415913) » 149174316: T22/J7/X

Liga 149174316 Información oficial sobre el partido 149174316 en Hattrick

22.12.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / X.547 (96630)

Intercanuto Alineación oficial del equipo 'Intercanuto' en el partido 3 - 0 Zombies Efese Alineación oficial del equipo 'Zombies Efese' en el partido
José Vicente Oliva (20') 1 - 0
Nils Weisbjerg (58') 2 - 0
Carl Christian Fløjstrup (63') 3 - 0
Intercanuto Alineación oficial del equipo 'Intercanuto' en el partido 3 - 0 Zombies Efese Alineación oficial del equipo 'Zombies Efese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Intercanuto Alineación oficial del equipo 'Intercanuto' en el partido 3 - 0 Zombies Efese Alineación oficial del equipo 'Zombies Efese' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intercanuto

Goles Goles

  • 135 Minuto 20 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en José Vicente Oliva de Intercanuto va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Nils Weisbjerg va augmentar l'avantatge de Intercanuto a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Intercanuto pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carl Christian Fløjstrup va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nils Weisbjerg. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Era el minut 64 quan després d'una dura entrada, el jugador Lucjan Gościniak de Intercanuto s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a 汤 (Tang) 德 (De) no li va importar gens ni mica.

Zombies Efese

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Daniel Ramírez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enrique Cortallo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zombies va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rolef Hettenbach, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Zombies va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Hermenegild Bernabé que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Pedro Serrano va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zombies va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Enrique Cortallo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Rafael Ibar amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Zombies va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 65 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Cortallo de Zombies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.