Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaga PALANTE (125192) - FC Jacinto Hotdog (1419560) » 149110316: T22/J2/X

Liga 149110316 Información oficial sobre el partido 149110316 en Hattrick

17.11.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / X.348 (96431)

bonavista c.f. Alineación oficial del equipo 'bonavista c.f.' en el partido 1 - 1 apalankats Alineación oficial del equipo 'apalankats' en el partido
0 - 1 Emeterio Olmo (66')
Marc Rosas (72') 1 - 1
bonavista c.f. Alineación oficial del equipo 'bonavista c.f.' en el partido 1 - 1 apalankats Alineación oficial del equipo 'apalankats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bonavista c.f. Alineación oficial del equipo 'bonavista c.f.' en el partido 2 - 0 apalankats Alineación oficial del equipo 'apalankats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bonavista c.f.

Goles Goles

  • 117 Minuto 72 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Martín González Blanco, que quasi sense aire va regalar la pilota a Marc Rosas de bonavista, que, amb energies de reserva, va fer el 1 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Rosas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Millán de bonavista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sixto Salaverri de bonavista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

apalankats

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emeterio Olmo quedar desmarcat i marcar per a apalankats al minut 66. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de apalankats, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Emeterio Olmo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Emeterio Olmo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Jesús Manuel Cerdeño va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Zuya, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Félix Alicante de apalankats amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Wenceslau Segarra de apalankats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Alicante de apalankats va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Miguel Riaño ocupà el lloc d'en Jesús Manuel Cerdeño al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de apalankats quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.