Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QUECACHE (1592096) - The Morningstar (994443) » 149110109: T22/J4/X

Liga 149110109 Información oficial sobre el partido 149110109 en Hattrick

01.12.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 4 / X.345 (96428)

España Unida C.F. Alineación oficial del equipo 'España Unida C.F.' en el partido 2 - 1 Ciudad de Albacete Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Albacete' en el partido
Roque Axeitos (3') 1 - 0
1 - 1 Antonio Galarce (18')
Jordi Basset (75') 2 - 1
España Unida C.F. Alineación oficial del equipo 'España Unida C.F.' en el partido 2 - 1 Ciudad de Albacete Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
España Unida C.F. Alineación oficial del equipo 'España Unida C.F.' en el partido 0 - 1 Ciudad de Albacete Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Albacete' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España Unida C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Antonio Pérez Gil va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roque Axeitos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, el España va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jordi Basset, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El jugador local Josep Enric Abat per poc que no incrementa el marcador al minut 11. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Benito Gumpert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Monreal de España amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Alberto Orcajada de España va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfred Rigat va prendre el seu rol al minut 86.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Mauro Boo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Ciudad de Albacete

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): El Albacete era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antonio Galarce va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Galarce ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Albacete va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Antonio Galarce va quedar-se sol davant el porter Luis Antonio Pérez Gil, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lolo Coazo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Galarce ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonio Galarce que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Alberto Castro va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Albacete estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.