Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Senan (1596429) - Barcelona_85 (314683) » 149053902: T22/J1/X

Liga 149053902 Información oficial sobre el partido 149053902 en Hattrick

10.11.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 1 / X.172 (96255)

Tocatic Alineación oficial del equipo 'Tocatic' en el partido 3 - 2 f.s.buenavista Alineación oficial del equipo 'f.s.buenavista' en el partido
Esteve Vázquez Ochoa (26') 1 - 0
André Ferreira (49') 2 - 0
2 - 1 Umberto Scavo (74')
2 - 2 Alejandro Carranza (88')
Manuel Morote (90') 3 - 2
Tocatic Alineación oficial del equipo 'Tocatic' en el partido 3 - 2 f.s.buenavista Alineación oficial del equipo 'f.s.buenavista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tocatic Alineación oficial del equipo 'Tocatic' en el partido 2 - 0 f.s.buenavista Alineación oficial del equipo 'f.s.buenavista' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tocatic

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Tocatic s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Esteve Vázquez Ochoa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Esteve Vázquez Ochoa sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company André Ferreira marcar el 2 - 0 per al Tocatic.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tocatic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel Morote va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Manuel Morote arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En André Ferreira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Pánfilo Chazo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Tocatic ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge Malamata, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Eduardo Bonis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 86, però una magnífica aturada de Rodolfo Costa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Morote de Tocatic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Pánfilo Chazo de Tocatic va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Barrado va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Heriberto Horna no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

f.s.buenavista

Goles Goles

  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Umberto Scavo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de f.s.buenavista i marcant el 2 - 1.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alejandro Carranza de f.s.buenavista va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jorge Malamata va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alejandro Cortes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Semblava que Alejandro Carranza s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.