Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spiry Team (314496) - sporting de aviles (797264) » 149016984: T22/J2/X

Liga 149016984 Información oficial sobre el partido 149016984 en Hattrick

17.11.2007 14:10:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / X.59 (96142)

Romstad Alineación oficial del equipo 'Romstad' en el partido 2 - 1 U.D. El Cardon Alineación oficial del equipo 'U.D. El Cardon' en el partido
Yann Le François (11') 1 - 0
1 - 1 Pau Piqué (48')
Alberto Hoyos Conde (63') 2 - 1
Romstad Alineación oficial del equipo 'Romstad' en el partido 2 - 1 U.D. El Cardon Alineación oficial del equipo 'U.D. El Cardon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Romstad Alineación oficial del equipo 'Romstad' en el partido 1 - 0 U.D. El Cardon Alineación oficial del equipo 'U.D. El Cardon' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romstad

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yann Le François de Romstad aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 120 Minuto 63 (Gol de falta): Romstad va agafar avantatge al minut 63 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Alberto Hoyos Conde fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Kenny Meesters gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tuies Mas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Zárate, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Alberto Hoyos Conde gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tuies Mas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Gian Franco Pettograsso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tuies Mas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Emilio Dolius arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Romstad per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antoni Alzina, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Luis Sanguino de Romstad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 62 (Lesión (no subst.)): Al minut 62, Antoni Alzina va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Romstad no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

U.D. El Cardon

Goles Goles

  • 107 Minuto 48 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Pau Piqué! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 46 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kenny Meesters haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cardon al minut 46.
  • 240 Minuto 57 (Ocasión de contra de falta): El Cardon va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Tuies Mas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.