Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHE QUE BO!!! (801139) - espaldinidhibrahimovich (1417246) » 148965168: T22/J2/IX

Liga 148965168 Información oficial sobre el partido 148965168 en Hattrick

17.11.2007 15:45:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 2 / IX.1352 (176847)

Berenjenos F.C. Alineación oficial del equipo 'Berenjenos F.C.' en el partido 2 - 2 Peter Crouch`s Team Alineación oficial del equipo 'Peter Crouch`s Team' en el partido
Alfredo Peris (43') 1 - 0
Piersandro Panero (45') 2 - 0
2 - 1 Pierce Schnier (45')
2 - 2 Eleuterio Alvarado (81')
Berenjenos F.C. Alineación oficial del equipo 'Berenjenos F.C.' en el partido 2 - 2 Peter Crouch`s Team Alineación oficial del equipo 'Peter Crouch`s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Berenjenos F.C. Alineación oficial del equipo 'Berenjenos F.C.' en el partido 3 - 2 Peter Crouch`s Team Alineación oficial del equipo 'Peter Crouch`s Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,9 % 28,8 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjenos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Alfredo Peris va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Berenjenos.
  • 130 Minuto 45 (Gol de falta): Piersandro Panero va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 45 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 27, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Piersandro Panero sempre els tira per la dreta i en Daniel Steffensen, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Berenjenos ho intentava per la dreta per mitjà de Alfredo Peris, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Noel Brandsjö, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Berenjenos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Comunión, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Peter Crouch`s Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 45 (Gol por el centro): Crouch`s van mostrar una bona compenetració quan al minut 45 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pierce Schnier va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 81, en Hank Bourget la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Eleuterio Alvarado que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 45 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Goris Golstein va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Laguillo va encarar al porter al 55, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eleuterio Alvarado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ben Vestergaard de Crouch`s es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Eleuterio Alvarado no era cap impediment.