Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

webones fc (1433146) - C.F. Paquetes (313879) » 148929907: T22/J7/IX

Liga 148929907 Información oficial sobre el partido 148929907 en Hattrick

22.12.2007 15:45:00
Liga: Temporada 22 / Jornada 7 / IX.1409 (176904)

As Ellas CF Alineación oficial del equipo 'As Ellas CF' en el partido 1 - 2 Watson The Older Alineación oficial del equipo 'Watson The Older' en el partido
0 - 1 Miguel Martínez (3')
0 - 2 Alin Plopeanu (20')
Silvain Vrancken (75') 1 - 2
As Ellas CF Alineación oficial del equipo 'As Ellas CF' en el partido 1 - 2 Watson The Older Alineación oficial del equipo 'Watson The Older' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
As Ellas CF Alineación oficial del equipo 'As Ellas CF' en el partido 2 - 0 Watson The Older Alineación oficial del equipo 'Watson The Older' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

As Ellas CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Ellas van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Silvain Vrancken en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Ellas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 27 que Julián Navarro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan Onur Can Nazgul des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al 39, José Aladro hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Julián Navarro. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Ellas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 62 que Julián Navarro no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 73 amb una falta ben llançada per en Silvain Vrancken, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Íñigo Camfullos de Ellas va intentar batre la porteria rival al minut 79 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mikel Topete de Ellas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silvain Vrancken de Ellas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Watson The Older

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Martínez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 107 Minuto 20 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alin Plopeanu semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Watson. Qui ho havia de dir! 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mikel Topete no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Thodoris Yiannikakis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Miguel Martínez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.